INGREDIENTS (Per 8-10 persones)
- Arròs (tipus basmàtic) - ¾ kg de cigrons - Pollastre - 3 cebes - 1 all - Gingebre - 3 o 4 tomàquets - Pebrot verd i vermell (picant) - Oli - Garam masala - Sal |
PREPARACIÓ
1. Tallar la ceba i el tomàquet. D’altra banda amb un morter triturar l’all i el gingebre. 2. En un bol posem l’arròs basmati a remullar. 3. Posar el cigrons a bullir en una olla (han d’estar remullats del dia abans), fins que estiguin cuits i reservar. 4. Posar oli en una cassola i sofregir la ceba, seguidament afegir el tomàquet, els pebrots picants, l’all i el gingebre. En darrer lloc, posar-hi les espècies (garam masala) i la sal. Remoure tot el sofregit. 5. Afegir al sofregit el pollastre i remenar bé perquè no s’agafi. 6. Quan el pollastre hagi agafat una mica de color, colem l’arròs basmati que teníem en remull, l’esbandim i l’afegim a la cassola (la proporció és: una part d’arròs per dues parts d’aigua) 7. A mig coure l’arròs podem afegir els cigrons que ja tindrem cuits (podem utilitzar els cigrons cuits i congelats o bé de pot) 8. Deixar acabar de fer a foc lent, amb la tapa posada durant 15 minuts i afegir aigua quan calgui. 9. Esperar que l’arròs s’hagi begut tota l’aigua i deixar reposar tapant la cassola amb un drap humit. |
NOTES
On podem anar a comprar: | Una part dels productes els podem trobar a botigues paquistaneses que avui dia podem trobar a moltes ciutats. |
No hay comentarios:
Publicar un comentario