INGREDIENTS (Per 8-10 persones
PREPARACIÓ
1. Posar en un bol la meitat de la farina tamitzada, els ous, i el formatge, ho barregem tot, agafem un iogur hi li posem el bicarbonat i el tirem a la massa junt amb una cullerada de vinagre. Incorporem els dos iogurts restants i tirem un polzim de sal. Remenar fins que quedi tot ben barrejat. 2. Tirar una mica de farina al marbre i posar la massa que hem fet. 3. Anar afegint la farina restant i pastar fins que ens quedi una massa consistent. 4. Fer una bola amb la massa i deixar reposar. 5. Estirar la massa amb l’ajuda d’un corró i fer coques o rotllets 6. Fregir les coques o rotllets amb l’ oli de girasol. 7. Posar en una safata amb paper absorbent per a treure’n l’oli sobrant. 8. Acompanyar amb melmelada al gust. |
NOTES
Mekitza en català significa coca. Aquestes coquetes a banda de la melmelada, les podem untar de qualsevol ingredient que ens vingui de gust. |
On podem anar a comprar: | - A qualsevol supermercat i el formatge a una botiga especialitzada. - El formatge búlgar el podem trobar en botigues especialitzades com la de casa Tràcia, però també al MACRO. |
No hay comentarios:
Publicar un comentario