INGREDIENTS (Per 8-10 persones)
PREPARACIÓ
Per a la pasta: - 350g de galetes maria triturades. - 1 cullerada de cacau en pols - 200g de cacauets triturats: 100g molt triturats per afegir a la massa 100g de mida més gran per decorar - 70g de mantega - 150g de xocolata per fondre ratllada Per al glacejat: - 125g de sucre glaç - 1 cullerada de cacau en pols - 10g de mantega - 50g de xocolata - 4 cullerades de llet |
PREPARACIÓ
1. Dins d’ un bol gran posar les galetes i la mantega i barrejar bé tot procurant que no quedin grumolls de mantega. 2. Afegir els cacauets i tornar a remenar per a que quedin ben repartits. 3. Afegir la xocolata i continuar barrejant fins a l’ obtenció d’ una mescla homogènia. 4. Agafa una porció de la mescla del tamany d’ una nou i donar-li forma de quadrat. 5. Mentrestant, podem fer el glacejat de xocolata. 6. Un cop tenim tots els quadradets fets els banyem d’una cara al glacejat de xocolata i hi tirem trossos de cacauet per sobre. 7. Deixar reposar en un lloc sec per a que s’ endureixi el glacejat ja que si ho posem a la nevera o al congelador la pasta quedarà molla ja que la base és de galeta. |
NOTES
- Aquestes pastes són típiques de “ Les Fiançailles”, en català, festes de prometatge i se serveixen amb el cafè. - Aquesta recepta és interessant de fer si tenim nens ja que al no necessitar cocció ens poden ajudar a realitzar-la. - Els cacauets han de ser torrats pero sense sal ni sucre, ni mel.... |
No hay comentarios:
Publicar un comentario