viernes, 20 de enero de 2012

TCHEKTCHOUKET DE FENOUIL _ ALGÈRIA

INGREDIENTS  (Per 8-10 persones)           

- 2 arrels grans de fonoll
- 1 ceba petita
- 2 pastanagues grosses
- 1 pebrot verd
- 1 all
- 4 patates grans
- Olives verdes sense gust a
   anxoves o pebrot...
- Oli i sal
- Pebre negre
- Espècies i herbes aromàtiques al
   gust  (julivert)
- Carn a daus opcional


PREPARACIÓ
1.  Pelem i tallem la ceba i l’ all, els posem a la cassola i fem un sofregit.
2.  Si hi volem posar carn, la tallem a daus i l’ incorporem a la cassola fins que estigui daurada.
3.  Rentem i tallem a daus les arrels de fonoll i les patates i ho afegim a la cassola.
4.  Tallem el pebrot verd a rodanxes i la pastanaga a trossos grans i ho afegim.
5.  Incorporem aigua abundant, ja que el que busquem és fer un estofat.
6.   Salpebrar i afegir les espècies i les herbes aromàtiques al gust.
7.  Una estona abans de que les verdures s’ acabin de coure hi afegim un grapat d’ olives.

 

Tchektchouket en català vol dir estofat, en aquesta recepta l'estofat és de fonoll
                                               
On podem anar a comprar:
A qualsevol supermercat excepte les arrels de fonoll que les haurem d’ anar a buscar a plaça.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario