INGREDIENTS (Per 8-10 persones)
- 2 arrels grans de fonoll - 1 ceba petita - 2 pastanagues grosses - 1 pebrot verd - 1 all - 4 patates grans - Olives verdes sense gust a anxoves o pebrot... - Oli i sal - Pebre negre - Espècies i herbes aromàtiques al gust (julivert) - Carn a daus opcional |
PREPARACIÓ
1. Pelem i tallem la ceba i l’ all, els posem a la cassola i fem un sofregit. 2. Si hi volem posar carn, la tallem a daus i l’ incorporem a la cassola fins que estigui daurada. 3. Rentem i tallem a daus les arrels de fonoll i les patates i ho afegim a la cassola. 4. Tallem el pebrot verd a rodanxes i la pastanaga a trossos grans i ho afegim. 5. Incorporem aigua abundant, ja que el que busquem és fer un estofat. 6. Salpebrar i afegir les espècies i les herbes aromàtiques al gust. 7. Una estona abans de que les verdures s’ acabin de coure hi afegim un grapat d’ olives. |
Tchektchouket en català vol dir estofat, en aquesta recepta l'estofat és de fonoll
On podem anar a comprar: | A qualsevol supermercat excepte les arrels de fonoll que les haurem d’ anar a buscar a plaça. |
No hay comentarios:
Publicar un comentario