INGREDIENTS (Per 8-10 persones)
- 2 kg de patata - 1 ceba gran - 2 pastanagues - 1 tetrabrick de tomàquet fregit - 1 pebrot vermell gran - Oli de gira-sol - 500g de carn picada - 5 cullerades de farina - 3 iogurts sense sucre - Sal - 4 ous - pebre negre - pebre vermell - Chubritza (espècie búlgara) - comí i llorer |
PREPARACIÓ
|
NOTES
- Per fer aquesta moussaka es requereixen unes herbes búlgares (una espècie de farigola que es diu Chubritza, i que podem substituir per la farigola normal, en cas de no trobar-la) - La moussaka és una recepta molt senzilla de fer si no disposem de molt de temps per cuinar. - Aquesta recepta té un origen polèmic ja que Grècia també en reclama la seva originalitat. |
On podem anar a comprar: | A qualsevol supermercat i/o carniceria |
No hay comentarios:
Publicar un comentario