INGREDIENTS
- 2 Gots de farina - 1 ½ Gots de sucre - 5 l. Aigua Podem posar més quantitat de sucre, si ens agrada més dolç. |
|
PREPARACIÓ:
1. Posar la farina a la paella i la torrem sense deixar de remenar i, procurant que no es cremi. 2. S’aparta la paella del foc i es deixa refredar. 3. Separar 1 l. d’aigua i la posarem al foc sense deixar que bulli 4. Sobre aquesta aigua tamisarem la farina i la remenarem bé, perquè no es facin grumolls. 5. Mentrestant, posem en un cassó la resta de l’aigua amb el sucre, escalfem i aquest xarop l’anirem incorporant mica en mica a la primera barreja, sempre remenant per evitar que s’enganxi i que quedi una textura fina. 6. Deixar fermentar un parell d’hores a temperatura ambient. 7. Ho posarem a la nevera, i es serveix ben fred. |
NOTES
ü Aquesta beguda és ideal per esmorzar i per berenar, sol preparar-se per acompanyar un plat típic búlgar que és la Banitza. La Banitza s’elabora amb pasta filo i va farcida de iogurt i formatge, és molt fàcil de preparar i és un àpat molt nutritiu- |
No hay comentarios:
Publicar un comentario