- Peix (a triar)
- 4 Pastanagues- 1/2 Col
- 1 Albergínia
- 2 cullerades de tomàquet fregit
- All
- Ceba
- 1 o 2 moniatos
- 1 tros de yet-guedio
- 1 yuca
- 2 bàmies (opcional)
- Llimona per decorar
- Jumbo (Avecrem)
- Pebre negre
- 1 litre d'aigua
- Concentrat de llimona
- Oli
- Sal
PREPARACIÓ
1. Rentar el peix i les verdures.
2. Tallar tot a trossos
3. Bullir l’arròs en l'olla a pressió.
3. Fregir el peix i afegir el tomàquet fregit africà.
4. Una vegada estigui fregit afegim l'aigua, la sal, el joumbo, pebre negre i el yet-guedio.
5. Després incorporem les verdures tallades.
7. Afegir l’arròs i deixar bullir fins que es consumeixi l'aigua.
8. Retirar l'arròs i afegir-hi salsa per sobre.
NOTES
- Aquest és un plat que es serveix en celebracions com casaments o per donar la benvinguda als nadons (una espècie de bateig). Tot i això, també el cuinen sovint entre setmana.
- Yet-Guedio és peix sec que es pot trobar a les botigues africanes.
On podem anar a comprar: | Productes alimentaris La Perla S.L C/ Francisco de Goya, 6Granollers 08400 (Barcelona) Tel. 93.879.63.35 Botiga especialitzada en menjar africà i sud-americà. http://www.laperlavalles.cat/drupal/es/node/20 |
No hay comentarios:
Publicar un comentario