INGREDIENTS (Per 8-10 persones)
- 250g ametlla mòlta
- 250 g de sucre
- 5 ous grans
- ratlladura de ½ llimona
- 1c.c. de canyella en pols
- sucre glaç
|
PREPARACIÓ
1. Barrejar l'ametlla mòlta amb el sucre, la ratlladura de llimona i la canyella.
2. Afegir-li els ous (sense batre) els incorporem amb una cullera o espàtula de goma.
3. Preescalfar el forn a 180º
4. Untar el motlle amb mantega i abocar la barreja preparada.
5. Fornejar a 180º durant 40 minuts aprox. Fins que la superfície agafi un to daurat.
6. Desemmotllar i deixar refredar.
DECORACIÓ
1. Retallar en un paper el contorn d'una petxina de Santiago o una creu de Santiago.
2. Posar la plantilla damunt del pastís i espolsar amb sucre glace.
3. Retirar la plantilla i el pastís ja està a punt de servir
|
No hay comentarios:
Publicar un comentario