viernes, 18 de mayo de 2012

TARTA DE SANTIAGO

INGREDIENTS  (Per 8-10 persones)          


- 250g ametlla mòlta
- 250 g de sucre
- 5 ous grans
- ratlladura de ½ llimona
- 1c.c. de canyella en pols
- sucre glaç


PREPARACIÓ

1.   Barrejar l'ametlla mòlta amb el sucre, la ratlladura de llimona i la canyella.
2.   Afegir-li els ous (sense batre) els incorporem amb una cullera o espàtula de goma.
3.   Preescalfar el forn a 180º
4.   Untar el motlle amb mantega i abocar la barreja preparada.
5.   Fornejar a 180º durant 40 minuts aprox. Fins que la superfície agafi un to daurat.
6.   Desemmotllar i deixar refredar.

DECORACIÓ
1.   Retallar en un paper el contorn d'una petxina de Santiago o una creu de Santiago.
2.   Posar la plantilla damunt del pastís i espolsar amb sucre glace.
3.  Retirar la plantilla i el pastís ja està a punt de servir

No hay comentarios:

Publicar un comentario