INGREDIENTS (Per 8-10 persones)
- Bacallà (dessalat)
- 1 ceba mitjana
- Moniatos (3 grans)
- 1 pebrot verd gran
- Oli
- Sal
- 1 grapat d’ alls (4 dents aprox.)
- Vi blanc (poc)
- Tomàquet fregit
|
PREPARACIÓ
1. Si el bacallà és salat: posar-lo en remull 24 hores abans de la seva utilització i canviar l'aigua com a mínim unes tres vegades.
2. Després de que estigui ben escorregut s'esmicola a trossets (abans cal treure la pell).
3. Pelar els moniatos i tallar-los a trossos.
4. Coure’ls sense sal fins que quedin tous i escórre’ls.
5. En l'oli calent sofregir la ceba, l'all picat i el pebrot verd trossejat (triturar o tallar a trossets petits).
6. Afegir vi blanc (poc) i el bacallà. Remenar fins que es vegi ben barrejat.
7. Afegir una mica de tomàquet per donar color i anar remenant mentre fa “xup xup”.
8. Tastar per si cal salar-ho (el moniato xupa la sal), però no ha de quedar salat.
9. Emplatar i envoltar la font amb rodes de moniatos fregits.
|
NOTES
- Aquest és un dels plats més típics i menjats de l’ Havana.
|
No hay comentarios:
Publicar un comentario