INGREDIENTS (Per 8-10 persones)
- 3 peces de peix (daurades) - 1 kg Attiéké - 3 cebes grans - 1 pebrot vermell - 1 pebrot verd - 3 de tomàquets - 5 pastilles de jumbo - Pebre negre - 2 cullerades de vinagre - Sal - Oli de girasol - Aigua |
PREPARACIÓ
1. Posar l’attiéké en un bol i afegir aigua tèbia, barrejar i deixar reposar fins que hagi absorbit tota l’aigua. 2. Posar al microones uns 10 minuts. 3. Posar al morter una pastilla de jumbo amb la sal i ho aboquem al bol junt amb 3 cullerades d’oli de girasol. 4. Rentar les daurades i treure les tripes. 5. Un cop netes fer uns talls transversals i posar sal i la pastilla de jumbo ratllada. 6. Fregir la daurada i reservar. 7. Trossejar la ceba, el tomàquet, el pebrot verd i el vermell i posar-ho en una plata. Picar al morter la pastilla de jumbo amb la sal i ho barregem tot. Al final i tirem 2 cullerades de vinagre i ho deixem macerar. 8. Posar oli en una paella i fer el sofregit. 9. Posar el attiéké en una safata, amb el peix al costat i abocar el sofregit pel damunt. - També, ho podem servir per separat. |
· L’attieké és una espècie de cuscús de mandioca que es consumeix generalment amb salses de peix o de carn. · Constitueix la base d'una gran varietat de plats que es poden consumir de diferents formes: - Farina (fufu, placali), sèmola (gari), cuscús (attiéké), pans, tapioca... |
On podem anar a comprar: C/Granada, 11-15 Bx (Mollet del Vallès) |
Hola,estaría molt interesada en posarme en contacte amb vosaltres.per un tema de cuina marfileña.mil gracies per anticipar.
ResponderEliminar