viernes, 30 de marzo de 2012

ROCO- MARROC


INGREDIENTS  (Per 8-10 persones)          
- 1l oli de girasol
- 2 ous
- 6 cullerades de sucre
- 6 cullerades de llet
- 1 sobre de llevat
- 1kg. de farina
- 1/4 kg de coco ratllat
- Melmelada d’ albercoc o préssec


PREPARACIÓ


1.  En un bol, barregi els ous i el sucre, afegir l'oli. (Opcional: podem posar la ratlladura d’una llimona)
2.  Barrejar bé i a continuació, afegir la llet, la sal, el llevat i, anar incorporant poc a poc la farina que admeti.
3.  Treballar la massa, no ha de ser massa dura, per poder fer les rosquilles.
4.  Posar oli en una paella i fregir les rosquilles, amb cura que no es cremin.
5.  Preparar un plat amb la melmelada de préssec o albercoc i un altre amb el coco.
6.  Retirar les rosquilles del foc i untar-les de melmelada i en acabar arrebossar-les de coco.
7.  També podem arrebossar-les amb sucre glaç.

No hay comentarios:

Publicar un comentario