INGREDIENTS (Per 8-10 persones)
- 1l oli de girasol - 2 ous - 6 cullerades de sucre - 6 cullerades de llet - 1 sobre de llevat - 1kg. de farina - 1/4 kg de coco ratllat - Melmelada d’ albercoc o préssec |
PREPARACIÓ
1. En un bol, barregi els ous i el sucre, afegir l'oli. (Opcional: podem posar la ratlladura d’una llimona) 2. Barrejar bé i a continuació, afegir la llet, la sal, el llevat i, anar incorporant poc a poc la farina que admeti. 3. Treballar la massa, no ha de ser massa dura, per poder fer les rosquilles. 4. Posar oli en una paella i fregir les rosquilles, amb cura que no es cremin. 5. Preparar un plat amb la melmelada de préssec o albercoc i un altre amb el coco. 6. Retirar les rosquilles del foc i untar-les de melmelada i en acabar arrebossar-les de coco. 7. També podem arrebossar-les amb sucre glaç. |
No hay comentarios:
Publicar un comentario