INGREDIENTS (Per 8-10 persones)
1 caixa de gelatina “Royal” amb gust a maduixa 3 ous 2 gots d’aigua ¼ litre de llet 4 cullerades de sucre |
PREPARACIÓ
1. Posar en un bol les clares de tres ous i batre fins que quedin a punt de neu. 2. En un cassó posar 2 gots d’aigua i quan bulli tirar el sobre de gelatina i quatre cullerades de sucre, remoure bé fins que quedi tot diluït, a continuació hi tirem un got de llet i ho retirem quan arrenqui el bull. 3. Retirem del foc i ho incorporem al bol on tenim les clares a punt de neu. Ho anem removent amb cura fins que quedi tot barrejat. 4. Ho podem abocar en un motlle gran o en gots individuals. 5. Ho deixem refredar i ho guardem a la nevera. Es serveix fred. 6. Les diferentes textures fa que es vegin diferentes capes i colors. Podem decorar-ho amb maduixes. |
NOTES
Aquests postres els podem preparar amb diferents tipus de gelatina o bé incorporar fruites fresques. En algunes receptes la Carlota té com ingredient els melindros o galetes. És un postra que compta amb moltes variants. |
No hay comentarios:
Publicar un comentario