viernes, 23 de marzo de 2012

CARLOTA DE MADUIXA _ EQUADOR

INGREDIENTS  (Per 8-10 persones)


1 caixa de gelatina “Royal” amb gust a maduixa
3 ous
2 gots d’aigua
¼ litre de llet
4 cullerades de sucre



PREPARACIÓ

1.  Posar en un bol les clares de tres ous i batre fins que quedin a punt de neu.
2.  En un cassó posar 2 gots d’aigua i quan bulli tirar el sobre de gelatina i quatre cullerades de sucre, remoure bé fins que quedi tot diluït, a continuació hi tirem un got de llet i ho retirem quan arrenqui el bull.
3.  Retirem del foc i ho incorporem al bol on tenim les clares a punt de neu. Ho anem removent amb cura fins que quedi tot barrejat.
4.  Ho podem abocar en un motlle gran o en gots individuals.
5.  Ho deixem refredar i ho guardem a la nevera. Es serveix fred.
6.  Les diferentes textures fa que es vegin diferentes capes i colors. Podem decorar-ho amb maduixes.

NOTES

Aquests postres els podem preparar amb diferents tipus de gelatina o bé incorporar fruites fresques. En algunes receptes la Carlota té com ingredient els melindros o galetes. És un postra que compta amb moltes variants.   

No hay comentarios:

Publicar un comentario